Blue Daisy, Rustie, Mono/Poly znam, zaraz sprawdze reszte, dzieki!
edit: Dizz1 to mi gra, super strzal. Za to Fulgeance w ogole mi nie wchodzi.
btw. dzisiaj w ramach RedBullMusicAcademy Radio we wrocławskim RadiuLuz lecial bardzo dobry set, troche przy tym temacie, moze mniej bitowy bardziej basowy, ale niestety nie jestem w stanie dojsc czyj to byl set, a szukanie czegos na stronie RBMA R jest raczej nierealne nie znajac dj'a.
Ostatnio zmieniony przez mówmiMike dnia Sob Cze 19, 2010 2:30 am, w całości zmieniany 1 raz
low club anthem ostatnio ktos skrupulatnie spisal z ekranu na karteczke
cazmiez napisał:
olo jakie dokladnie "nowe basy" Ci chodzi?
o wszystkie release'y ktore brzmia jakby kopiowaly jakis mikrotrend, metode produkcji, takie mieso z tygodnia na tydzien "od sztancy"
niejasno sie wyrazam, wiem ale nie chcialem pisac "te wszystkie dubstepy", bo juz trudno troche ogarnac granice i pojemnosc tej szuflady imo _________________ http://dj-late.4shared.com http://soundcloud.com/mikstejp
(niedziele 13:30 @ www.Radiofonia.fm)
loops haunt, slugabed, mimosa, robot koch, bassnectar, free the robots, eskmo, baconhead, nastynasty, boreta, swede:art, to takie nowe basy nie dubstepy ;]
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 6:12 pm Temat postu:
Boorgroove napisał:
loops haunt, slugabed, mimosa, robot koch, bassnectar, free the robots, eskmo, baconhead, nastynasty, boreta, swede:art, to takie nowe basy nie dubstepy ;]
cyber hałas _________________
mądry gość napisał:
o to się rozchodzi w większości spotykanych sporów teoretycznych. ludzie zakładają, że są lepsi, że więcej wiedzą i próbują przekonać innych, żeby uspokoić swój strach, spaczone założenia, nerwowe życie.
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 6:48 pm Temat postu:
ale w wiekszosci pozytywnie, bardziej podobaja mi sie te glitche i arcadowe dzwieki niz dubstepy. Czasem az sie prosi o jakiegos cyber mc plynacego po bicie! _________________
mądry gość napisał:
o to się rozchodzi w większości spotykanych sporów teoretycznych. ludzie zakładają, że są lepsi, że więcej wiedzą i próbują przekonać innych, żeby uspokoić swój strach, spaczone założenia, nerwowe życie.
którą częścią boorgroova jesteś? ;) _________________ Keep it real.